| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zerat, to mi připomíná náš poslední nájem chalupy loni v létě. Nebylo to tedy přes Booking. Chalupa (chata) bylo O.K., kromě toho, že v inzerátu nebyla zmínka o tom, že voda tam není pitná voda (resp. že její kvalita není zaručena) Ovšem pronajímatelka byla starší paní, asi byla vždycky poněkud neurotická a nijak zvlášť bystrá (soudě i podle jejího syna, který ji vozil a provázel), museli jsme s ní absolvovat asi hodinovou instruktáž o tom, jak chatu užívat a jak ne, kontrolovala, jestli jsme si fakt dovezli povlečení na peřiny a přezůvky a pro případ, že bychom některé pokyny zapomněli, tak celá chata byla polepená různými pokyny a varováními (včetně toho, že na konferenčním stolku byla přilepena cedule "nesedat"). Taky nám nakázala, že na parkovacím místě (kam by se vešla 3-4 auta, my měli jedno) musíme zásadně parkovat kolmo k cestě, nikoliv podél (parkovala jsem celý týden schválně napříč po úhlopříčce, psychicky mi to pomáhalo ~;)). V průběhu pobytu několikrát volala, jestli je všechno v pořádku a měla tendence "pátrat". Bylo to dost na budku, celou dobu jsme se (lehce) obávali, co bude při předávání při odjezdu, jestli nenajde někde nějaké závady a nedostatky a nebudeme se muset dohadovat. Nakonec to proběhlo bez potíží, ale docela mě to poznamenalo, letos jsme už žádnou chalupu nepronajímali ~k~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.