Babi děkuji srdečně Tak jsem si tu vyškemrala taky ňáký kompliment Proto jsem to fakt nepsala, fakt ne 😁 je to skvělý, ze se to podařilo no jo, je to šílený slovo a ještě silenejsi je ten pocit, co by se vsechno vlastně mělo zvládat. To je naprostá záhuba.
Jsem se vrátila zas k termodynamice a Boltzmannovi a dlouho jsme to doma rozebírali a já si poslechla několik přednášek a výsledek je ten, ze furt nechápu Ale najednou mi po tokolika letech teprv došlo, co přináší ve své podstate ta systémová nepredivaténost ( motyliho křídla) Ze to je i jedinečnost ( nechápu, ze mě to nedošlo dřív) A nejsou žádná nad ani pod, všechno je naprosto unikátní a neopakovatelné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.