starší dcera (15) vůbec ne, mladší (12) naopak chutná velmi a dělá si občas doma se mnou.
Z dospělých piju kafe já (většinou jedno, dvě když je krize, na dovolené vydržím v pohodě bez kávy, ale mám to již spojené s chvilkou sednutí si a oddechnutím tak to začínám i na některých dovolených vyžadovat). Manžel kafe nepije. Moje máma je věrná turku.
Mladší dcera miluje nikoli klasické preso nebo tak, ale dělá si se mnou latté, sirupy máme i doma, plus třeba vanilkový cukr v mlýnku tak si někdy "tuníme" ten hrníček při neděli. A dělá si takovou kávovou pěnu - ohřeje si mléko, vedle si udělá do lahve trochu vody a dá tam rozpustné kafe (případně cukr kdo sladí) a třese s tou lahví tak dlouho než se udělá hodně pěny z té kávy a to pak prdne do toho teplého mléka. Jde to v létě i ve studené verzi. Je to dobré. Internet no.
Hlavní příčinou chuti dětí na kávu je internet a prosazování Starbucksu
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.