| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Připadám si ve svým věku KONEČNĚ přitažlivá ~:-D Není mi teda ještě přes padesát, ale mám každopádně k padesátce blíž než ke čtyřicítce :) Většinu života jsem si připadala nepřitažlivá, v mládí vysloveně ošklivá (pravda je, že jsem to doma poslouchala horem dolem, tak holt jsem to brala jako danost), a ačkoli dneska na fotkách vidim, že jsem byla hezká, tak hezká si přijdu až teď :) A teda přitažlivá taky, jelikož jsem sama překvapená, že nějak přitahuju ~t~ Jakože rozhodně zažívám citelně víc mužskýho zájmu než dřív. A je to milý :) Až na jednu pozoruhodnou nabídku šlo zatím ve všech případech o zájem galantně vyjádřený, takže mi to nezpůsobuje rozpaky a dělá mi to radost :)

Oblíkání s tím nemá co dělat, oblíkám se celoživotně hodně proměnlivě, oblečení vnímám jako komunikační prostředek, druh jazyka, a v různejch chvílích mám chuť "mluvit" různýma jazykama. Takže mám oblečení od rozvernejch barevnejch kolovejch sukní, přes skautský lesní hadry, batikovaný věci s vlastnoručně vyráběnýma dřevěnýma a kamennýna šperkama... až po až poněkud starodávné (často ze sekáčů) sukně a kabáty z kvalitních vlněnejch a hedvábnejch látek, ke kterejm mám modelový klobouky na míru... a jak se mi zrovna uzdá, tak se oblíknu :)

Jestli bude mít přitažlivost nějaký trvání, nebo nebude... je mi nějak jedno :) Nic pro to nepodnikám. Teď je to roztomilý, když to zmizí, přijde něco jinýho, třebááá...charisma? ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.