Vařím celkem ráda a myslím, že i celkem slušně... Dokud jsem byla na mateřské, vařila jsem hodně, většinou ze základních surovin, dokud byl přísun zeleniny od tchýně, zavařovala jsem, mrazila, z ovoce hodně džemy

teď jsem doma málo, i s dojížděním trávím cca 12 hodin mimo domov, k tomu nemáme možnost obědů v práci, starší děti ani ve škole... Obědy má jen nejmladší dítě...
Takže hotovky občas kupujeme a i polotovary... Většinou z lidlu, kluci mají rádi špagety (hotovka) a lasagne (polotovar), občas vezmu řízek, plněné knedlíky se zelím... Omáčky moc ne, většinou mi nechutnají (vařím jinak)...
Vařím o víkendech, z toho obvykle vyjde jídlo i na dva dny v týdnu, pak jednou uvařím během týdne (dva obědy), ale často ten pátý den prostě koupím polotovar nebo hotovku .. nejstarší dcera teda často vaří, ale obvykle by to muž nejedl, syn asi taky ne (jsou v jídle velmi konzervativní čeští chlapi

)
Kdysi jsem brigádničila v závodní jídelně, tam se vařily i hotovky do mrazáku, aby si je mohla noční směna ohřívat v konvektomatech, normálně se to dalo i koupit domů a hodně lidí to taky kupovalo (tehdy ještě zalisované v hliníkových miskách, ohřívali to pak ve vodní lázni v troubě) - mít podobnou možnost, klidně bych to dneska kupovala na obědy taky ..