| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chvíli jsme měli Netflix, ale tam mě zaujal jen seriál Virgin River a Cizinka.

Teď máme jen televizi. Občas mě chytne nějaký seriál
Zoufalé manželky, Ohnivé kuře, Sex ve městě, Jedna rodina, detektivní seriály Detektiv Murdoch třeba... U seriálu se nespletu, abych půl hodiny koukala, jako u filmu, jestli se to zlepší nebo to vypnu. Když mě zaujme první díl, tak většinou i další.

Často koukám na sitcomy na Nova Fun, když si chci vypnout hlavu.

Filmy už moc ne, buď jsou to akční slátaniny nebo nekoukatelné romantické komedie. Nevím, jestli jsou tak špatné, nebo jestli mladým ženám už vůbec nerozumím~t~

Všechny tam jsou stejné, mají nesnesitelnou matku, jsou dlouho single, pracují 12 hodin denně v kanceláři, nosí 10 cm podpatky a nemají chlapa~t~ Žádnou takovou neznám.

My, co jsme vdané od 20 let jsme vůbec mimo~t~

Kde jsou normální filmy mého mládí ~t~?

Naposledy mě zaujal film Zápisník alkoholičky, hlavní hrdinka byla uvěřitelná, že života, i když na začátku taky kancelář a večírky už v pokročile dospělém věku ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.