Přidat odpověď
Ropucho,
ale oni to třeba spočítané mají. I když uznávám, že jim to třeba nedělá dobrou reklamu. Různé řeči, že se někdo připravuje o kšeft, jsem slyšela mnohokrát, ale je otázka, jestli oni ten kšeft tedy potřebují.
Mě třeba překvapilo, když se pivnice, kam se chodilo na pivo a večeře a jeden čas v 90. letech byla vyhlášená, změnila na jídelnu s otvírací dobou 11-14.30. Od té doby jsem tam nebyla. Ale ta jídelna funguje v tom omezeném režimu pořád. Nevím, jak. V okolí jsou hlavně rodinné domky, žádné větší firmy, ale pár malých ano, celkově je to na takovým blbým místě. Výběr tam taky není velký. Ale zřejmě se nějak uživí. To místo má větší potenciál, ale oni asi víc nepotřebují. V těch devadesátkách se tam vařily minutky a otevřeno bylo od 16 hodin do pozdního večera. Teď by večer asi taky nějaké to pivo vytočili a nějakou večeři prodali. Ale další směnu by to neuživilo.
Sama u sebe jsem ráda, že už po večerech pracovat nemusím. A pracovní doba mi vyhovuje 6.30- 15 hodin.
Předchozí