| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tizi, téma je to perfektní~R^, doufám, že tu není Malinda nebo Malindová, článek jistej~:-D.

Já jsem si k tomuhle tématu vzpomněla, jak o synovi řekla na rodičáku jeho češtinářka (byla moc sympatická mmch), že kluk to má v hlavě správně srovnaný a že si všimla, že se holek trochu bojí~d~, trochu ve mě hrklo~d~ A učitelka SV vedle v kabinetu zase vyprávěla, jak se v jeho třídě sešla zvláštní parta, velice průbojné holky, prospěchově horší a pořád si na něco stěžující, píšou petice, chodí za ředitelem (ten už je vyhodil, fakt regulérně vyhodil, ačkoli zpočátku zpětnou vazbu vítal), požadují odvolat jejich třídní, no každou chvíli něco...od syna vím, že mu to je z duše protivný (plus zároveň asi platí to, co říkala češtinářka, že se jich trochu bojí) - to jen tak k tématu~d~

Jo, a tradičně smýšlející o ženách asi syn bude, vyzývá neustále svého otce, aby si laskavě doma udělal pořádek a srovnal si manželku (mne)~:-D Mm mu na to říká "hochu zlatej, myslíš, že jsem se roky nesnažil?"~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.