| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Včerejšek jsem pracovala na více frontách a večer dobíhala z dílny na vánoční večírek klienta. Až když jsem proběhla kolem nějaké výlohy mi došlo, že jsem si zapomněla obléct to, co jsem si na akci připravila a jsem v pracovním triku a mikině. Napravilo to tuším HM černým trikem a nějaký butik červeným šálem plus DM drogerie a stejně červená rtěnka. Večer po návratu jsem se snažila zkonsolidovat resty a zjistila jsem, že se mi začíná plnit lednový kalendář. Minulý týden jsem provedla výzdobu bytu, včera dopoledne tu byla paní na úklid, adventní náladu nic neruší, takže jsem zatuhla u knížky až do jedné po půlnoci. Dnes jsem si nechala dovézt Rohlík hned v první vlně abych se donutila v 7 vylézt z postele (to teda v kombinaci s nočním čtením nic moc), posnídali jsme s manželem v klidu když v 9 přišel se psy. Teď mám udělaná těsta na "probeštyk" vánočku a na zítřejší pečení cukroví. Za chvíli vyrážím naložit auto a ve dvě hodiny začíná náš vesnický adventní den - koncert v kostele i na podiu, stánky. Mám na starosti doprovodný program pro děti, naštěstí uvnitř. Večer mám v úmyslu doobjednat dárky, naplánovat zbytek pečení a projít znova vánoční plán. Stárnu a blbnu a chvílema se mi daří věci překombinovat, tak ať nezjistím, že sobě i ostatní zkazím vánoce nějakými zmatky. Měly tu dnes spát vnoučata v počtu 3-4 kusů, bohužel jsou na hromadě obě rodiny. Zítra tímpádem po ranním výšlapu v oslabené sestavě napečeme cukroví pro celou rodinu, chlapi slíbili zainstalovat do dílny nové regály. Pokud to klapne, chtěla bych jet na pátou na adventní koncert, když ne, knížka a křeslo to jistí. Včera jsem se zásobila hromadou voňavých čajů, nějak mám pocit, že alkoholu bylo v poslední době víc, než je zdrávo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.