| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Průzkum: děti v nemocnici

Mám syna 10.měsíců a v nemocnici jsme byli zatím 3x, poprvé v dětské v Brně na interně a po čtyřech dnech na infekčním - nakazil se tam průjmem. Na interně hrůza -sestry nezájem, doktoři přišli max. 2x za den a neřekli vůbec nic, děti museli jíst jak se přikázalo a miminka bez maminek měli smůlu protože zrovna třeba sestry neměli čas tak museli počkat a najíst nedostali - ještě že jsme byli kojení - na to nehleděli na infekčním když má průjem tak jsem kojit nemohla a cpali ho rýžovou kaší a polívkami které syn silně odmítal, po dvou dnech jsem se na vlastní žádst nechala propustit - 22.12. Řekla jsem že nikdy víc se tam nechci vrátit.
Tento víkend se nám stalo že jsme odjeli za příbuznými k Mladé Boleslavi a syn se během noci začal dusit a nebylo mu dobře, ráno jsem s ním hned jela na pohotovost do Mladé Boleslavi, kde si nás nechali s akutní bronchitidou. Hned při příjmu mi lékařka všechno vysvětlila až těch informací bylo moc. Na oddělení daly sestry syna hned na JIP ab byl pod dohledem. Byla jsem na pokoji a chodila se na něj dívat, odpoledne se mu po lécích ulevilo tak mi ho i s přístroji přestěhovali na pokoj aby mohl být se mnou. Každou chvíli přišly sestry nebo lékařka ptali se jak se mu daří lékařka mi neustále říkala co se synem dělají a jak to bude. Jídlo dostával podle svých potřeb kdykoliv jsem za sestrami přišla udělali mi hamilon - dávali dětem mlíčko které jsou zvyklé pít, na oběd hami polívku, vzhledem k tomu že se dodržuje řád jak jsou děti zvyklé. Prostě úplně super, Ondra se mohl najíst kdy chtěl a jak je zvyklý z domu. K dispozici jsme měli kuchyňku s mikrovlnou kde jsme si jídlo ohřály. Pro děti bylo na pokoji spoustu hraček. Já jsem dostala oběd a ještě se mi sestra omlouvala že si normálně můžu vybrat ze tří jídel ale že mi objednala sama.
Největší překvapení byla ranní vizita v něděli kdy přišla paní primářka a všechno mi znovu vysvětlila, řekla mi že když mi manžel zajede koupit dolékárny potřebné léky tak mě naučí zacházet s inhalátorem a můžeme se synem domů do Brna. Z této nemocnice jsem nadšená a myslím že kdyby to tak fungovalo v každé dětské nemocnici tak by to i pro děti bylo bezva.
Nevím jak to chodí v Brně na ostatních odděleních ale já mám zatím 2 špatné zkušenosti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.