Milé maminky, jsem mamčou od 3,5 leté holčičky Anetky. Narodila se v Kladně plánovaným císařským řezem, protože byla zadečkem napřed. Na sestry ani doktory, kteří byli u mého porodu - měla jsem epidurál - si nemůžu stěžovat. Celou dobu mě rozesmívali. Vystřízlivění přišlo rychle na od. šestinedělí. Sestry neochotné, nepříjmné.Byla jsem rozhodnutá, že tady už příěte rodit nebudu. Když jsem otěhotněla po druhé, byl nám zjištěn Downův syndrom.Rozdhodli jsme se pro ukončení těhotenství v 21.týdnu. "Rodila" jsem na Kladně. A to díky panu doktorovi Lukešovi.Díky němu jsem vše přestála docela v pohodě. Ale také porodní sestřičky byly naprosto úžasné a díky těmto lidem do této porodnice půjdu v budoucnu zase. Děkuji pane doktore.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.