Musím se přiklonit k řadě těch, které rodily v mostecké porodnici a byly s ní spokojené. Na mosteckou po¨rodnici jsem slyšela jen samou hrůzu a každý mě od porodu tady odrazoval, a tak mi to nedalo a v 5.měsíci těhotenství jsme si ji hned šli prohlédnout a nemohli jsme si stěžovat.Shodli jsme se s manželem, že ikdyž je to klasická "totalitní" porodnice, že budeme rodit v Mostě.Rodila jsem v 11/01 a všichni byli hrozně hodný (a to jsem tam neměla manžela).Všechno proběhlo v naprostým pořádku a miminko jsem měla u sebe celé dvě hodiny co jsem ležela na sále.A pak nás přestěhovali na nadstandart.Ale opravdu si nemám na co stěžovat.Slyšela jsem od té doby zase několik hrůzných historek, ale já si fakt nemůžu stěžovat.A jsem rohodnutá, že tu budu rodit i další své miminko.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.