Pred 3.mesici jsem rodila v Chomutovske porodnici.Je jiz prestehovana a velice dobre vylepsena,prostredi je prijemne,maminky jsou na pokojich po dvou se svoji sprchou a toaletou.Pokojicky jsou vymalovany v pastelovych barvach coz na mne dobre pusobilo.Prijeti na porodni sal bylo velice mile,sestricka byla prijemna,hodna a velmi se mi venovala.Mohla jsem vyuzit i koupele ve vane v teple vode a vubec prostory porod.salu jsou spickove.Muzu vsem maminkam Chomutovskou porodnici doporucit.A touto cestou bych chtela podekovat vsem sestrickam a lekarum,kteri se tak hezky starali o meho syna Daniela.Dekuji Kamila
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.