Myslím že dnes kolikrát rodiče předpokládají že škola je tu od toho aby děti všechno naučila, ale na tyhle "detaily" - jako podpora samostatnosti atp. zapomínají. Když jsme se v létě na oslavě sešli celá rodina, docela mě zarazil pětiletý synovec. Maminka nebyla v dosahu, tak přišel za mnou "teto udělej mi šťávu" (myslím že tam bylo i prosím), a když jsem mu podala láhev se sirupem a skleničku - tak si nalej kolik máš rád - zeptal se mě s nelíčeným údivem "to si ji můžu udělat sám?"....... zas tak "nebezpečná" akce mi to nepřišla (navíc to není žádný drobeček ale už "kus chlapa)...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.