Rodila jsem v roce 2002.Porod byl v normě, ale poporodní péče zůstala na bodu mrazu.Díky boleslavským doktorům jsem dostala otravu krve a málem jsem umřela.Ti doktoři co tam byli v roce 2002 jsou tam bohužel i teď.Určitě se nic nezměnilo. Vzdělání, které měli v té době, mají i teď, takže nevěřím, že to po 3 letech bude lepší.Zdá se vám normální, aby vás doktor týden po porodu s horečkou 38,5 st poslal domů, aniž by udělal vyšetření? Mě ne a to nemusím mít titul MUDr abych to věděla.Jsem teď podruhé těhotná a hledám porodnice co nejdál od této.Protože tady bych už nikdy nešla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.