My to musíme mít taky podepsané a je to jen o tom jestli to dítě pslalo opravdu doma a néé na lavičce v šatně. Nevidím na tom nic špatnýho,že my syn přinese ukoly a já na to naházím podpisy. Nic nekontroluju. Poslala jsem ho s chybou a fakt mě to ani nějak nevadilo. Přišel si na to pak sám ve škole když to kontrolovali. I čtení musej mít podepsaný. Já tu uču chápu když je tolik IGNORANtů rodičů co se ani jednou za týden nekoukli nejradši nikam.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.