Lízo přesně "Anděl" DAn zakoulel očima a v pondělí ve školce měli supl nedělal nic. Myslela jsme že se zblázním. Doma maluje jen někdy a tak je mu skoro 5 a napočítá ani nevím protože prostě nepočítá a když má dělá ze sebe debílka....
A mám obavu,že on ještě nedozrál a to hodně za měsíc Vám povím... ale už jen po telefonu mi říkala ODKLAD.:-((((((((( A to ani nejde do školy to se prej za rok nesrovná....
Jinak na logo chodí. A za chvilku zas nebude má asi 5 návštěv. Ale je to s ním fakt síla. Spolupracuje 10 minut a pak ani omylem.
VYšetření LOGO.On si z ní dělal srandu a říkal blbě i to všechno co umí a ona si tam napsala že asi budem muset upřasnit sykavky. Mynule mi řekla, že má poznámku u C,č a že neví proč když DAn to říká dobře...... On je prostě těžce nad věcí.......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.