Měla jsem štěstí u mého porodu byl pan primář Karhan, jemu patří můj velký dík za výborný porod a bezproblémový průběh celého těhotenství. Při příjmu jsem měla příjemnou paní doktorku Novotnou. Oba absolutně skvělí. Horší už byla doktorka Z.S., která nechtěla pustit mého manžela k porodu, naštěstí přišel pan primář a manžel mohl dovnitř. Sestry na sále vytvářely příjemnou atmosféru. Sestry na oddělení šestinedělí jako by někdy nechápaly co se s maminkami po porodu díky hormonům odehrává. Na oddělení nedonošených dětí byla jedna dost nepříjemná sestra, nechápala, že se s miminky teprve seznamujeme. Já ji vychytala skoro každý den. Jinak doktorka Pallová mi moc pomohla s kojením a pak i psychicky, měla jsem málo mléka, děti pořád brečely. Jídlo pro maminky by se mohlo zlepšit, občas se nedalo jíst. A také by se určitě dalo zlepšit prostředí ambulance a pokojů na šestinedělí, nepůsobí to tam nijak příjemně. Ale porodnici v MB bych asi při dalším porodu volila opět, zejména kvůli výbornému panu primáři Karhanovi.
Předchozí