Milé budoucí maminky i já bych Vám chtěla popsat velmi milé zkušenosti s porodnicí v Mostě- Rodila jsem 4.4.2006 a nemohu si na nic ztěžovat ba naopak. Porod u mně proběhl velmi rychle, na to že jsem rodila poprvé.od Porodních asistentek až po sestřičky na šestinedělí jsem byla velmi spokojena. Velké dík patří především dětským sestrám, které nám maminkám, které jsme se staly jimi poprvé, pomáhaly svými radami v době kdy už jsme si připadaly bezradné např. v oblasti kojení,koupání či samotném přístupu k našim maličkým.Měly s námi opravdu trpělivost.Takže ještě jednou díky a maminky, které jste nerozhodné kde přivést na svět své robátko, určitě doporučuji tuto nemocnici. S pozdravem Adina
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.