Jano,
myslím, že podnět k vyšetřování můžeš dát i ty. Podle mne jde o trestný čin a ten může oznámit kdokoliv, kdo se o něm dozví. Co pediatr, který měl maličkého v péči? Nic neříkal?
Co se stalo je velmi smutné a ještě smutnější je, že se to stát vůbec nemuselo. Dokud si ale jako pacienti necháme všechno líbit, včetně takových obludností o jakých tady píšeš, tak se naše zdravotnictví nezlepší.
Podívej se na diskuse, jak takoví odborníci kriminalizují domorodky, ale oni ohrožují životy dětí doopravdy a to jen proto, že mají laxní přístup ke své práci. Štve m,ne to o to víc, že jsem zdravotní sestra a kdysi jsem věřila tomu, že svoji přísahu myslí každý lékař vážně. Poslední dobou se ale setkávám stále častěji s opakem. Prosím, braňte se. Sobě už miminko nevrátíte, ale můžete zachránit život jiného miminka, protože už si nedovolí takovéhle chování a konečně se k ženám v porodnici začnou chovat jako ke klientkám a ne dalšímu kusu k odbavení.
Upřímou soustrast a mnoho štěstí do dalšího těhotenství a porodu tvé příbuzné i tobě...
Předchozí