Ahoj,
já jsem rodila na Obliném trhu dvakrát. Poprvé před třemi lety, chtěla jsem nadstandard, ale bohužel byl obsazený, tak mě dali na obyčejný pokoj ke třem maminkám, pokojík byl malinakatý, bylo vedro, ale byla jsem ráda, že nejsem sama, protože jsem si navzájem radily. Nevýhoda byla, že se děti navzájem budily. Návštěvní hodiny si nepamatuji, ale pamatuji se, že jsme nesměly s dětmi na chodbu (nebo spíš nebylo to doporučeno).
Podruhé jsem rodila před čtrnácti měsíci, nadstandard byl volný. V pokoji je TV, Hi-fi věž, varná konvice, sprchový kout, samostatný záchod.
Protože jsem byla už zkušenější, nepotřebovala jsem radit s kojením, přebalováním atd., byla jsem ráda, že jsem sama, že mám klid. Nadstandardních pokojů je v porodnici víc, ale jsou umístěny různě po patrách. Obyčejné pokoje jsou v přízemí. Bylo mi docela líto sestřiček, že musí lítat z přízemí na ty nadstandardy, aby tam radily maminkám.
Za pokoj jsem zaplatila 4165 Kč za 5dnů. Je možné, aby na tomto pokoji přespával i příbuzný (samozřejmě taky za peníze). Manžel u mě mohl být jak dlouho chtěl, dokonce i příbuzní mohli přijít po 21 hodině na návštěvu.
Předchozí