Ahoj,já jsem rodila před 2,5 lety na Obilňáku. Bylo to nečekaně v noci o 5 týdnů dřív. Všechny sály byly plné, asistentka volala na chodbě, že tam musí být lékař, že je to předčasný porod, ale nikdo nepřišel. Odrodila mě s manželem sama. Naštěstí to bylo docela pohodě, ta asistentka-Stáňa Pokorná byla perfektní. Ale za můj 7denní pobyt jsem vystřídala 4 pokoje, ukradli mě tam peněženku se všemi doklady a odd.šestinedělí dost hrůza a přístup sestřiček mě opravdu stačil...Teď čekáme na březen mimčo a vážně uvažuju, jestli zase Obilňák nebo Bohunice. Hlavně se sebou nanechat vláčet!! Ale u prvorodiček to bývá těžké..Hodně síly všem!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.