Ahoj,nastávající maminky.V Teplicích jsem rodila v roce 1983 a v roce 1987,takže je to už hodně dávno.Vždycky jsem se porodů strašně bála,ale díky milé atmosféře v Teplicích,jsem to vždycky zvládla.Nikdy jsem nevyžadovala nadstandart,ale byla jsem ráda s ostatními maminkami a jejich miminky,se kterými jsme si užily spoustu legrace.Nevěřte těm,kdo na teplické porodnici hledají chyby.Jsou to typy,které jsou stále s něčím nespokojené a prudí své okolí(nejenom v porodnici).Všechno je v lidech-jak se budete chovat Vy,tak se k Vám budou chovat ostatní.Přeji Vám rychlé porody a radost z Vašich miminek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.