Taky máme asi sto malinkatých nebarevných a neblikacích žároviček cca 3 roky. Myslím, že stály kolem 300 Kč (Hornbach?). Jsou docela estetické, jen můj můž šílí, když je po vánocích rozmotává a uklízí ;-) P.S.: Pamatuji si na oblíbená světýlka mého raného dětství - skleněné hvězdy poměrně velké a mnohobarevné, poskládané z různých kousků skla. Děti prostě mají jiný vkus než dospělí.(Já například dnes nesnáším lamety a jako dítě jsem je milovala.) P.P.S.: Ozdoby na stromeček kombinuji každý rok jinak: slaměné, dřevěné, plastové, z těsta, oříšky někdy i čokoládu z kolekce. V rodině s malými dětmi jsou skleněné ozdoby problém: jsou drahé a snadno se rozbijí do drobných ostrých střepů, proto jsem je zaměnila za plastové (saténové). Můj kamarád zase přivazoval stromek na hák ke stropu ;-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.