Ahoj,
už jsem na podobný dotaz odpovídala jedné mamince, zkusím to znovu, budu odpovídat asi stejně jako předtím. Moje gynekoložka mě poslala do porodnice zhruba tak týden před porodem na kontrolu na porodní sál. Poprvé jsem tady rodila před 3roky a naposledy před 16měsíci.
Sebou na porodní sál (pokojík)jsem měla jen malý batoh a v něm občanku, kartu pojištění, těhotenský průkaz. Potom jsem si vzala pantofle na přezutí, které mají být i do sprchy (taky přezůvky pro taťku), jedny bavlněné kalhotky, ale hlavně vložky pro šestinedělky (pár jich dostaneš, ale nestačí to), pití, něco k jídlu (to hlavně pro manžela, já jsem neměla chuť).
Druhý den mi manžel donesl do porodnice sportovní tašku ve které jsem měla jednorázové plínky (taky je dostaneš, ale nebude to stačit), vložky pro šestinedělky, svoji košili a župan (nebo si můžeš nechat košili s županem co ti dají na příjmu), pár bavlněných kalhotek, hygienické potřeby (mýdlo doporučují tekuté v pumpičce).
Poprvé jsem bohužel nedostala nadstandart, ale byla jsem ráda, protože jsme si s maminkami navzájem radili. Podruhé se to už podařilo, nepamatuji si to už přesně, ale byla jsem tam asi od pátku do úterý a platila jsem 4165,-.
Ahoj a přeji ti ať se ti narodí krásné a zdravé miminko, ať se vám daří.
Předchozí