| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici FN Brno, Obilní trh

Tabeo,
já jsem rodila na Obilňáku minulý rok v prosinci. Ten den, kdy začaly stahy a gynekolog mě poslal s papírama, že rodím (sám je taky porodník), tak jsme volali na Obilňák s tím, že tam jedeme rodit a oni nám řekli, že mají všechno obsazené, že máme jet do Bohunic. Načež jsme jim řekli, že jsme tam byli na předporodní přípravě, tak najednou začali být vstřícní a že budou mít tak za dvě hodiny volný porodní pokoj a že nám ho podrží. Já jsem tam byla tak dva týdny předtím na té přípravě, jen na té jednoduché spojené s prohlídkou těch porodních pokojů a tam nám vrchní sestra říkala, že až budeme rodit, ať si tam prvně zavoláme a kdyžtak jim řekneme, že jsme tam byli na té přípravě, že z 99,9 % nás vezmou, že se prostě budou snažit udělat maximum. Že třeba ti, co tam byli na té přípravě, tak mají přednost před těma, co tam nebyli.

No, a ještě jsem chtěla napsat, že stahy mi začaly v noci a ráno jsem jela ke svému gynekologovi a ten mi potvrdil, že rodím a poslal mě tam. Na tom Obilňáku mi ale řekli, že to ještě není tak jistý, že to buďto přestane nebo se to rozjede a poslali nás domů. Já jsem měla teda hrozný bolesti, při cestě domů jsem proklínala tu doktorku, co mě poslala domů. (Máme to 50 km od Brna, navíc byla hrozná vánice) Doma jsem byla tak hodinu a jeli jsme nazpátek, protože ty bolesti byly pořád hrozný a tam už si mě teda nechali. Udělali mi všechna vyšetření a malej se po 5 hodinách narodil. Na porodním pokoji to bylo fajn, porodní asistentka super a doktor, který tam přišel až na konec, tak taky super. Taky jsme se dozvěděli, že nám tam pokoj drželi celou tu dobu. Chci říct, že až na to, že mě, rodící!, poslali domů, to bylo fajn. Na oddělení šestinedělí je to už horší, myslím tím to prostředí, byly jsme 4 na pokoji, ale tím, že jsem tam měla malýho, tak mi to vůbec nevadilo. I ty návštěvy na chodbách mi nevadily, myslím, že je lepší, když mají maminky na pokoji soukromí. Akorát by tam mohlo být na chodbě víc místa.

Jo, a i když to tam ráno bylo nabitý, tak večer jsem si mohla vybrat asi z 5 pokojů různých barev, kde bych chtěla rodit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.