Přidat odpověď
Ahoj holky. Zkolaboval nam totalne pocitac, takze jsem nebyla ready a moc me mrzi, ze jsem nemohla poprat drive. mame jeste rozhasenou klavesnici, takze to musi manzel dneska doladit. Jo a nejde mi ani ICQ, takze jsem se nemohla objevit ani tam .
verim, ze jste vsichni uzili krasne vanoce. My je meli letos nadhrene, kluci dostali co si prali, takze jsem uronila opet slzu nad jejich radosti.
VSEM PREJU OHROMNOU KOPICI ZDRAVI DO NOVEHO ROKU, mnoho pohody a klidu.
Jinak jsem uz dala tu vypoved v praci a ani nevite, jak se mi ulevilo. Doufam, ze v nove uz nepotkam tolik svinstva, co tady. No az mi pujde ICQ, tak pokecame vic. Mejte se vsichni moc hezky. Nevim, jak pres svatku budu na netu, mame toho hodne v planu. Dostala jsem s klukama brusle pod stromecek, tak budeme chodit bruslit a v tydnu mastime uz do Prahy a letos tam oslavime novy rok. Docela se uz tesim. Bude to zase jine . Moc vas vsechny zdravi
Veri se trema chlapama
Jo jeste trosku reakce - dekuji za chvalu venecku
Kriss - to urcite nevadi, ze nemas pro manzela darek. Urcite je rad, ze ma u stromecku tebe. Koukam, jak pises, ze se vam domecek pomalu rysuje. Moc blahopreji. Pocasi vam preje, tak to jde urcite rychleji. Uz se tesim na fotecku.
Dito - nadherna fotecka. Detem jenom blikaji ocicka. Take neco nekdy poslu.
Tak papa, musim jit obalovat rizky.
Předchozí