Přidat názor k porodnici Nemocnice
Musím říct, že jsem se rozhodla pro Frýdek-Místek ačkoliv jsem z Havířova. Když jsem začala rodit, začala jsem být hodně citlivá, ze všeho mi bylo do pláče (podobné to bylo i první 3 měsíce těhotenství) a tak se mě dotklo všechno i řeči staniční sestry. Měla konec směny a byla asi hodně unavená. Dokonce řekla mému manželi, že porod nezvládám....Mám nemocnou páteř a porod mi dal dost zabrat. Křičela jsem, myslela jsem, že v porodnici se to smí. Vůbec mě nenapadlo, že bych u porodu mohla mít s páteří takové potíže a tak jsem žádného lékaře na to předem neupozornila. Také mi sestřička špatně píchla nějakou infuzi. Natekla mi celá ruka. Smála jsem se tomu a zeptala jsem se, jestli nebudu mít pak potíže s rukou až budu chovat miminko....už ani nevím co mi řekla, ale dost odsekávaly. Všechny měly konec směny a už se asi těšily domů od těch "hysterek". Jakmile nastoupila nová, čerstvá směna, všechno se změnilo. Ti mě ještě neměly zaškatulkovanou, píchly mi epidurál a tak jsem se mohla soustředit na tlačení. Ani jsem té milé asistentce neříkala, že vlastně stahy necítím jen tu bolest páteře. Nemohla jsem se hýbat pro bolest zad ani s epidurálem. Moje Viki měla po narození skvělé skóre, měla 2,90 kg a malou hlavičku. Asistentka jen pobízela: tlačte nabok, doleva, jé vidím hlavičku a má černé vlásky! Vůbec jsem nevěřila, že mi závěr může tak jít po tak špatném a dlouhém (18 hodin) začátku. Nakonec ani nástřih nebyl...
Musím říct, že jsem byla hodně citlivá a chtěla bych ještě více pobídnout personál k trpělivosti. Pro Vás to je jen směna, jeden den...ale pro nás zážitek na celý život. Vaše práce i tak byla profesionální a skvělá. Děkuji zejména té milé asistentce. Byla mladá, nebarvené hnědé vlasy vyčesané nahoru, střední postavy, fajn a odpočinutá. My s manželem jsme byli KO :o)
Předchozí