| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k dotazu Rychlý rozvod

Dobrý den..!!!
Popíšu situaci...jsem skoro 30 let vdaná, dvě děti 27 a 17 let. Manžel si "nasekal" obrovské dluhy (co mi přiznal okolo 1,5 mil) a podotýkám za mými zády. Je až s podivem, že nikdo ani fin. domy nepotřebovali můj podpis..!!!!Finanční situace došla až tak daleko, že byla exekuce na naší chatu, tu jsem odvrátila a chatu rychle prodala. Manželovi jsem dala půlku, tedy přesně 650 tisíc s tím, že rychle zaplatí ty nejvíce hořící pohledávky a ostatní bude splácet. Chtěla jsem částky rozeslat sama, to rezolutně odmítl a dožadoval se svojí poloviny, tedy jsem vyhověla a pevně věřila, že tak učiní on. Bohužel se tak nestalo a přihlásil se jeden z původ. věřitelů, resp., že podává návrh k soudu, což znamená opět exekuce, ale už na náš družst. byt. To byl pro mne šok. Manžel slíbil, že zaplatí.
Naše manželství neplní žádnou funkci již nejméně 5 let, takže jsem se rozhodla pro rozvod.
Tak se ptám, jestli stačí, aby mi manžel nechal přepsat náš družst. byt na mne, vč. ověř. podpisů. Tedy vlastně i jako vypořádání SJM.
Pokud tak učiní (snad) nebudu spojovaná s jeho dluhy a o byt mě jeho věřitelé nepřipraví???
Evt. co mám proto udělat?????
Snad je alespoň trochu srozumitelné, děkuji za odpoveď

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.