ahoj - tak hlásím jak jsme dopadli na alergologii : při odběru krve z žíly se nám krev srazila v jehle - tak jsme byli poslaní k pediatričce ať nám ji odebere z hlavičky a donesem jim zkumavku nazpět - ta dnes kroutila hlavou nad tím jaký po nás chtějí množství krve - tak jsme 45 min čekali až otevřou na alergologii, aby tam brnkla a domluvila se - pak , že to zkusí z druhé ručičky - ani kapička - tak jsme dopadli tak, že to prý zkusí po 4 měsících. Takže malej má rozpíchaný obě ručičky a nic z toho!! a aby toho neměl málo, tak mu mám dát týdenní pauzu a pak se objednat na odběr krve (kvůli kr.obrazu a diferenciálu).
PS: asi jsem si to představovala moc jednoduše!! Či co??? Jsem z toho jakási přepadlá a malej byl taky celý den dobře rozhozený.
Jó a dostala jsem dobrou radu : máme se vyhýbat všemu na co jsme alergický:) Po včerejšku se cítím jak ten jelen Ahoj
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.