Elenn, a jakej byl vysledek ignorovani? ja se snazila dneska ignorovat ruce u obeda, ale moc mi to neslo. Jeden palec si neustale poskrabava ukazovackem a jeste si ho cuca, takze vysledek je rudej popraskanej nekdy zanicenej prst. Porad to mazu,ale k prdu.
Hanule, s tim fenistilem, ja ho davala dlouuuuuuuho pokazdy na noc, pak mi dosel, tady ve Francii jsem nevedela co tak jsem to nechala bez...zadnej rozdil. zkus to taky, treba vysad a uvidis jestli to bude horsi nebo ne a podle toho se rozhodni zda davat ci nedavat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.