| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky, nestíhám psát tak to bude zase dlouhéééj příspěvek.

Fenistil - zkusila jsem vysadit a došlo ke zhoršení exému a většímu drbání, ale až po víc jak týdnu. Po opětném nasazení malé, ale přece zlepšení (svědění).

Je tu jaro :-(((((((((( chjo, malá to má ošklivé a kýchá a mne si očka , pyly jedny zatracený :-((

Svědění - podle mě to moc vyřešit nejde, ikdyž tam ten exém nemá tak jí to svědit může. Pokud by to byl zlozvyk, tak by měla jít přesměrovat pozornost na něco jiného, přemluvit, upozornit ...
U nás je to peklo. V noci spíme v motýlkovi, punčochách s kšandami a přes to zapnuté bodínko s krátkým rukávem a navrch spacáček - konečně nedobytná kombinace, takže i když se drbe tak to neni do krve.
Přes den celá oblečená, jedině punčocháče, kalhoty vyhrne. Běhěm přebalování dávám věci, které ji jinak nechci pujčovat - mobil ... to ji občas na chvilku zaměstná. Když je menší krize tak jsem ji naučila se mazat - mažu ji já a ona dělá nožičkám "malá" s mastičkou - nesmí drbat. A když je velká krize tak je to boj s chobotnicí. Někdy když vím, že už nemůže tak ji nechám se podrbat přes oblečení. Ale je to boj :-(((

Už jsme vzhůru tak zatim pa

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.