| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pani Daso, muzu mit na vas jeden dotaz ? Tim chcete rict, ze kdyz mi neni 30 nemiluji sve dite ? A nevenuji mu vsechen svuj cas ??????????? To snad nemyslite vazne ? Proc nedokazete pochopit ze kazda zena je zrala na dite v jinem veku. Spatnou matkou muze byt 20- ti leta ale stejne tak 30-ti leta zena. Tagze nechapu proc porad ty narazky na matky mladsi 25- ti let ? Prosim o vysvetleni. Byla jsem si 100 % jista ve svych 20 letech ze chci dite, ze jsem na to pripravena jak ja tak i muj muz. Asi se budete divit, ale nejsme z venkova bydlime v druhem nejvetsim meste a pracovala jsem jako porodni asistentka takze jsem dite nemela jen pro to abych se nekde upichla. Pronajali jsme si byt, ale po case jsme zdedili mensi domek po babicce takze nezijeme u rodicu. Rodice nam hned na zacatku rekli, ze kdyz jste si dokazali drobecka udelat tak se o nej take postarejte a my s tim souhlasime a nikdy jsme od nikoho nic nechteli. Mame sebe a to je to hlavni. Na dovolenou jezdime vsichni tri a to k nam na chalupu na vysocinu, kde je nas chlapecek nejspokojenejsi. Naseho Davidka moc oba milujeme a nepotrebujeme nic a nikoho. Nedovedu si predstavit, ze bych mela Davidka pozdeji nebo drive, protoze je tady a je tady ted a potrebuje nas. Muj muz narozdil od toho vaseho se o Davidka staral od prvnich minut jeho zivota a ma k nemu velice vrely vztah. Nikdy jsem niceho nelitovala a nikdy litovat nebudu, protoze deti jsou ten nejkrasnejsi dar. Omlouvam se vsem, ze mi neni 30, ale na tricitku planuji az druhe miminko tak snad pozdeji vam budu vyhovovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.