rodila jsem v Mladé Boleslavi loni v dubnu. Už jsem tu svůj velmi negativní zážitek z porodu psala. Nedá mi to ale a musím se zastat všech maminek. Nemám ráda osočování typu- "Já jsem s personálem nadšená, všichni byli skvělý a vy ostatní jste jen ukňourané"
Já sama jsem 14 dní přenášela a byla jsem hospitalizovná. Jak už tu jedna mamina psala, tak mě nechali prostě na pokoji skoro porodit. Manžela jsem nezavolala, protože byl daleko a já nevěděla, co se děje a jestli rodím. Sestra nepříjemná atd. Prostě mi neřekl nikdo nic. Byla jsem prvorodička. Pak hned na sál rodit a to jen protože moje spolupacientka se bála, že ji porodím na pokoji a dotáhla tam sestry. Předporodní pokoj jsem ani neviděla. To jen ve zkratce. Mám z toho ještě dnes špatný sny.
Taky ale vím, že je hodně maminek s touto porodnicí spokojeno. Prostě přijeli rodit a šli rovnou na předporodní pokoj. Péče je tam prý skvělá a skvělé sestry.
Takže vlastně záleží na tom, komu se dostanete do ruky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.