Dobrý den,rozhodla jsem se,po přečtení několika negativních příspěvků,také reagovat.Je mi 37 let,tělísko mám zavedeno od dubna 2008.Jsem po dvou porodech.Půl roku jsem měla pravidelně menstruaci.Po deseti měsících menstruace vymizela.Nemám naprosto žádné problémy.Nemusím myslet na tabletky a užívám si dny bez vložek a tamponů.Naši gynegolové Mirenu zavádějí pod kratičkou narkózou,poté ihned ultrazvukem zkontrolují,zda je umístěna správně.Věřím,že to nevzdáte a na tělísko si zvyknete!!!! Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.