Tak já si na tuto porodnici nemohu stěžovat.Doktoři jsou výborní,sestřičky taky.Jediné co bylo negativní tak zastaralé vybavení ikdyž rodila jsem tam před dvěma lety takže nevím jak je to tam teď.Navíc mě toto nevadí odrodí mě stejně jako na novém lůžku.S kojením jsem neměla problém a koupání nám ukázaly jak píše nějaká maminka níže..není to pravda nám to ukázaly.Na žádost dají dítěti dudlík nebo naopak ne.Můžete si miminko když ho nemáte na pokoji vzít kdykoliv k sobě a zároven po porodu si i odpočinete když je miminko u sestřiček.Na návštěvní hodiny si nemohu stěžovat.Kdykoliv mohl za mnou někdo přijít,kromě doby kojení to musel čekat venku ale to je i tak samozřejmé.Rodily zde i moje dvě sestry a ani jedna si tuto nemocnici nemůže vynachválit.Ono totiž taky každýmu není všechno dobrý někdo je prostě víc rozmazlený a někdo narazí zrovna na blbou sestřičku nebo doktora.Jak říkám já jsem byla nad míru spokojená a všem radím než jdou do této nemocnice rodit nebo kamkoliv jinam at si nejdříve vše o ní zjistí a dojde si jí prohlédnout.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.