Chtěla bych touto cestou poděkovat všem lékařům, asistentkám a sestrám na Bulovce, zejména MUDr. Čihákové. Porod na Bulovce byl ač komplikovanější koncem pánevním v 38. týdnu, naprosto v pohodě. Bohužel jsme nestihli zkusit miminko přetočit - provádí se pouze zde a v Bohunicích. Rodila jsem na normálním sále, ale lidé jsou i pro CAP stejní. Vždy mi bylo vysvětleno, co se děje a proč a měla jsem možnost to odmítnout. Všichni se mi snažili pomoci a jejich rady vždy fungovaly, cítila jsem podporu a jistotu, že všechno bude v pořádku. Měla jsem nadstandardní pokoj a za pobyt v porodnici jsem si příjemně odpočinula - sestřičky z dětského i porodnického jen nevtíravě nabízely pomoc, vizity nijak nerušily. Ani s kojením se nevyskytl problém a tak jsme třetí den šly domů. Jistě je i v této nemocnici cítit nedostatek peněz, ale to zřejmě není její chyba. Takže ještě jednou všem děkuji a tuto porodnici doporučuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.