| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Most, o.z.

milá paní Katko z Mostu,váš příspěvěk je sice ponekud staršího data,ale nedá mi to,abych na něj nereagovala.Pracuji v mostecké nem.jako porodní asistentka již několik let a mám pocit,že podmínky a přístup personálu k rodivším maminkám jsou na velice dobré úrovni.Jak jste popisovala prohlídku porodního sálu a komentář porodní asistentky,která vás prováděla,nechtěla jsem věřit vlastním očím.Samozřejmě některé úkony vámi popisované při přijetí rodičky na por.sál se používají stále,ale není pravdou,že daný úkon nemůžete odmítnout.V případě klysmatu si myslím,že je jen pro dobro věci.Při samotném porodu a vypuzování hlavičky dítěte se samozřejmě vytlačí nejprve obsah konečníku,což si myslím není příjemné ani pro rodičku samotnou,natož pro miminko.Píšete,že vám bylo sděleno,že se miminka odebírají po porodu a nejsou u maminek na porodním sále.Není to pravda,maminka po porodu leží na porodním sále další 2 hodiny a miminko leží hned vedle ní v postýlce.Samozřejmě pokud nastal porod v termínu a při nebo po porodu nenastaly nějaké komplikace.Je mi líto,že někdo dokáže vytrhnout z kontextu několik málo vět a tím naprosto zkreslit veškeré informace podávané zkušenými porodními asistentkami,které jsou na svém místě a svojí práci dělají velice dobře.Můžete namítnout,že si hájím "svoje",ale snad pomohou i názory ostatních žen,které mají zkušenosti s mosteckou porodnicí velice dobré a nevzpomínají na ní ve zlém.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.