Petro,zatím jsem se nesetkala s pojmem Kristeler, ale zazila jsem to taky, taky u Apolináre, ale to je myslím vedlejsí. Takze te docela chápu. Na mne se v podstate "vrhli" (celym predloktím) a dcera byla venku velice rychle (stehy mi 5den praskly - to jen tak mimo). Nikdo mi nerekl proc "rychle ven", ve zpráve ani zmínka, a pred tím me ani manzela na nic neupozornili. Dcera byla vetsí váhové kategorie (4330g), coz nebylo predem receno, nepamatuju se, jestli delali ultrazvuk. Narodila se promodralá v obliceji, ve zpráve stagnacní cyanoza obliceje. Me hlavne mrzí, ze mi hned na zacátku píchli plodovou vodu (stahy jsem mela ani ne po 2minutách a silné uz na príjmu - jak komentovali monitor - ale byla jsem stresovaná ze zásahŰ a mnozství lidí-doktoru, prívetive neosobních, na slovo skoupych), a tenhle zákrok me mrzí moc... Nastestí je dcera zdravá, pokud nepocítám moznost nejake mozkové dysfunkce. Ted jsou jí 4. Nechci te tady unavovat , ale kdyz jsem cetla tvuj príspevek, s podobnou zkuseností, tak ti písu svoji. Preju vám hlavne zdraví a príste lepsí zázitky. Ahoj.
Předchozí