ahojte děvčata,
tak na mailu jsem ještě nebyla, z práce to nejde se kouknout a tak ti napíšu zítra.
ty obrázky z Krkonoš jsou PARÁDNÍ, Tomík by se z toho pominul...hlavně z té střechy, miluje sníh a letos ho chudák zažil asi jen jednou. Tady ve městě se vůbec nedrží - spíš není, a v Beskydech je moc vysoko. Prosím tě jaké máš auto!!!, že do těch Krkonoš v takovém počasí dojedeš. To musíš mít sněhové řetězy, je tak?
Do těch Orlických hor to asi od nás /tj. z Ostravy/ není až tak daleko, není to v zimě a tak bych to s Tomíkem mohla zvládnou, my máme Fabii-combi, nerada jezdím tam kde to neznám, radši jezdím v tandemu.....,ale jednou se začít musí, že? Právě jsem myslela ,že se domluvíme v tom Písku ohledně toho ubytování atd. Pokud , ale budeš mít možnost jet do těch nááááádherných Krkonoš tak to pochopím
. Dneska se na ty Orlické hory podívám a domluvím se z manželem, manžela bych netahala ...... i když ho miluji
Milá Jiři, do vašich rodinných poměrů mi nic není a chápu že někdy je to ve vztahu složité.......
To co psala Míša ohledně našich ratolestí , tak s tím mohu jen souhlasit. Jít v 8 do 1tř. je asi divné.
Moje milé kejmošky mějte krááásný den. ahoj