| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahojte děvčata,
tak na mailu jsem ještě nebyla, z práce to nejde se kouknout a tak ti napíšu zítra.

ty obrázky z Krkonoš jsou PARÁDNÍ, Tomík by se z toho pominul...hlavně z té střechy, miluje sníh a letos ho chudák zažil asi jen jednou. Tady ve městě se vůbec nedrží - spíš není, a v Beskydech je moc vysoko. Prosím tě jaké máš auto!!!, že do těch Krkonoš v takovém počasí dojedeš. To musíš mít sněhové řetězy, je tak? ~k~~k~

Do těch Orlických hor to asi od nás /tj. z Ostravy/ není až tak daleko, není to v zimě a tak bych to s Tomíkem mohla zvládnou, my máme Fabii-combi, nerada jezdím tam kde to neznám, radši jezdím v tandemu.....,ale jednou se začít musí, že? Právě jsem myslela ,že se domluvíme v tom Písku ohledně toho ubytování atd. Pokud , ale budeš mít možnost jet do těch nááááádherných Krkonoš tak to pochopím :-D . Dneska se na ty Orlické hory podívám a domluvím se z manželem, manžela bych netahala ...... i když ho miluji ;);)~j~

Milá Jiři, do vašich rodinných poměrů mi nic není a chápu že někdy je to ve vztahu složité.......

To co psala Míša ohledně našich ratolestí , tak s tím mohu jen souhlasit. Jít v 8 do 1tř. je asi divné. ~k~

Moje milé kejmošky mějte krááásný den. ahoj

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.