| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Alice, ahojky........... :-))))))

Zdravím z Plzně, vypadá to, že u nás začíná jaro - sluníčko svítí celý den jak zběsilé..... ~k~

Alice, auto mám skoro to nejmenší, co existuje - Fiat cinquecento....~j~

Řetězy mám, zimní pneumatiky také, ale počítám, že silnice do horských středisek budou v dobrém stavu, tolik zase v nižších polohách nesněží...bohužel....;((

Sem je cesta taková, že se auto nechá ve Strážném na hlídaném parkovišti a dál se pokračuje rolbou nebo skůtrem.....nebo pěšky - to podle množství zavazadel a dle odvahy každého jednoho cestovatele..... ~j~

Chata je úplně na vrcholu a jiným dopravním prostředkem se tam nelze dostat...cesta dolů trvá prý na saních 20 minut...... :-)))))))

R^R^R^R^R^R^R^R^R^

Tož tak...dnes jsem s kamarádkou mluvila, povídala, že mám jet i s Fíkem sama...tak pořád nevím.....ale to jsem celá já, vše rozhoduji až v poslední chvíli..... ;)

JIŘI, ještě k té škole a k tomu co píšeš.....myslím si, že dnes jsou děti obzvlášť pečlivě sledovány, proto se objevuje tolik rozličných diagnóz jako jsou lehké mozkové disfunkce, hyperaktivity, neuvolněné ruce, nevyhraněné laterality....

Když se na kouknu se selským rozumem - kdopak "zkoumal" nás.....nikdo !

Neříkám, že to bylo správně....ale......

Určitě jsme leccos z toho, co v poradně našli "na" Tvém chlapečkovi měli a ani jsme o tom nevěděli.....

Jak píšeš, hlavní je, že je rozumný, inteligentní, do školy se těší..... a to ostatní, to se naučí ve škole, vždyť od toho tam jde.... ~g~

Vždyť takovýchhle dětí, co jsou neklidné, mají ztuhlou ruku, těch je dnes 12 do tuctu a úči si s tím jistě umějí poradit - určitě neočekávají, že se jim sejde celá třída malých géniů, se kterými nebudou mít vůbec žádnou práci....to by byla přeci nuda....vždyť právě pohled na toho žáčka "poškoláčka", který jim roste pod rukama v žáčka snaživku a šikulku, to musí být úžasné......a myslím, že to je pro správnou učitelku ten hnací motor, proč svou práci dělá....vidět, jak lze ty mrňouse tvarovat...modelovat....jak se mění v rozumné a vzdělané děti....a později mladé lidi.....

~s~~s~~s~~s~

No, doufám, že nežiju v nějakém naivním snu a že nevyfásnem nějakou semetriku.....HIHIHIHIHIHI !!!!!

ŤUKY * ŤUKY * ŤUK ! (musím to zaťukat..... )

:-D

Mějte hezký den, jdu něco dělat, v příštích dnech mě zase čeká pracovní maraton, tak ať alespoň doma zlikviduji nějaké resty.....~f~

JIŘINKO, jestli se můžu zeptat - odkud jsi ????

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.