Dobr vecer, jak uz jsme rikala ja jsme na sestry z JIP ky nikdy nemela namitky al to co jste tu popsala tak to me rozesmalo, jak je mozne ze muj muz take musel zjistovat podrobnosti, jelikoz kdyz jsme lezela po cisari v dolejsim patre gynekologieA ktera je pooperacni, tak za mnou zadny detsky doktor nepisel a ani naznak ze by mi nikdo synovi neco rekla pritom to byli moje prvni otazky po porodu jedine kde jsme byla opravdu spokojena byli sestricky na tom to odeleni kde se o me starali opravdu perfektne a neustale volali aby mi syna privezli ukazat ale tam stale slibovali a nikdo neprisel az druhy den , protoze to jsme se dozvedela od manzela ktery ho videl jako prvnbi byl syn v inkubatoru kde jste se o nej dobre posatrali to se musi nechatmanzel chtel abych byla v pohode tak mi to nerikal mel strach o me zdravy a ja nic nevedel az zy 3 dny se podrekl, ale druhy den uz byl venku, byl pridusen, ale na vase odeleni soi nemohu stezovat i v 7 vecer jste manzela laskave prijmuli a ukazali mu nasho broucka, za to vam moc dekuji ,ja vim ze ostani oddeleni nemuzete, ale verte ze to tam tak opravdu probiha :-(bohuzel ja bych take radsi popisovala jine zazitky ale bohuzel to nejde:-(
hezky vecerJirina
Předchozí