važená paní por. asistentko sice mám s porodnicí v Mostě negativní zkušenosti ale přesto se chystám rodit tam znovu. Jednak nemám moc na vybranou(v Tpc se maluje a v Ul me přijmou jen bez manžela) a také sázím na to že to tam už znám. 1. dítě jsem měla v roce 2000 tak budu moci porovnat kolikže se toho za ty 4 roky změnilo. Protože mám termín za týden chtěla jsem se zeptat jak moc jsou obsazeny nadst. a jestli nějaké nepřibyly. A ještě jednu otázku mám za jak dlouho se asi druhorodičky propouštějí domů. děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.