Předem bych chtěla poděkovat hlavně panu Dr. Turynovi, který mi pomohl přivést na svět dvě moje sluníčka. první v květnu 2001 a druhé v prosinci 2003. Obě děti se narodily v Podolské porodnici, nedala bych na ní dopustit. Chování jak pana doktora,tak i porodních asistentek bylo velmi milé a profesionální. Porodní sál vypadal pěkně, hodně se to tam změnilo od mého prvního porodu samozřejmě k lepšímu, je to vybavenější a pak oddělení šestinedělí vypadá pěkně i standardní pokoje. Jestli se milé maminky rozhodnete pro Podolí určitě nebudete litovat. Přeju vám všem hodně štěštíčka a rychlý příjemný porod, jak jsem ho měla já.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.