| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Maminka nachytala svého 9 letého syna, jak dělá úkol s Alexou

Alexa je oblíbený hlasový asistent od Amazonu. Má nejrůznější podoby, obvykle vypadá jako malý reproduktor, který je umístěn kdekoliv v bytě, naslouchá příkazům a chytře odpovídá. Nebo umí objednávat jídlo, letenky apod. Zatím sice neumí česky (podobně jako asistent od Google), ale uživatelé, kteří si s Alexou rozumí, zažíjí hodně zvláštních situací.
Leanne Gormanley, mladá maminka z Velké Británie, přistihla (a na video natočila) svého 9 letého synka, jak sedí na podlaze s otevřeným sešitem na domácí úkoly a Alexy se ptá: "Alexo, kolik je 8 krát čtyři?".
Malý Bryce si poté odpovědi, které mu chytrý rádce doporučí, zapisuje do sešitu a zdá se, že ani nepostřehl matčinu přítomnost. Leanne se zvednutým obočím jeho počínání sleduje a nakonec se zeptá: „Co se to tady děje?“ a její syn odpovídá: „Dělám si domácí úkoly.“ Mladá maminka jen těžko zadrží smích, ale nakonec řekne Bryceovi, že tohleto není způsob, jakým by se domácí úkoly měly dělat.
Názory k fotce (videu) (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Vlastnosti

Vložil:Správce
Datum:18.10.2019 9:34:50
Souvisí s:článek Maminka nachytala svého syna, jak dělá úkol s Alexou
(Zobrazit galerii článku)
Kategorie:Děti
Štítky:#vyber
Zobrazeno:5919 x

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.