Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

<<Následující článek(prohlížení deníku ...RECEPTY...)

Losos v alobalu

Autor: KaSaJu , 23.2.2007

Tak ja začnu, jo?


Podkovy s lososa si položíme na připravený alobal. Hodně osolíme, poklademe buď rozmačkaným nebo na tenká kolečka nakrájeným česnekem, pokapeme (taky hodně) citronem a  poklademe plátky másla. To vše po obou stranách. Pak to pěkně zabalíme do alobalu, naskládáme do hlubšího plechu (kdyby nám máslo náhodou vyteklo) a pečeme tak na 200°C cca 20-25 min.
Je to velmi chutné, pěkně šťavnaté. Nemá to tedy křupavou kůrčičku. A nevadí, když to v té troubě zapomenete dýl, kdyby měl manža zpoždění.
My si to dáváme na talíř v tom alobalu, abysme si pošmákli i na té šťávicce, ale kdo má rád suššího lososa, tak doporučuji vybalit a igredience z alobalu nanést lžící na talíř.


Dobrou chuť přejí Katka s Jirkou a TomKat  :-)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 203 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.