Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Skola

Autor: SavaH , 13.5.2003

Skola


(6.5.2003)



Od tohodle utery chodim kazde utery a ctvrtek od 19 do 21 do skoly na Writting&Conversation. Mame takovou zvlastni ucu. Na prvni pohled vypada jak stara carodejnice, ktera ani poradne nevi, co ucit a pak se z ni vyklubala spravna zenska s nadhernou vyslovnosti. Je nas tam vseho vsudy 12 lidi ze vsech koutu sveta. Je tam i jedna aupairka ze stejny agentury co ja. Ale to neni dulezity. Na hodine mluvime mezi sebou, delame trosku gramatiky a taky mame na ctvrtek napsat neco-cokoli, tak jsem napsala o tech veverkach v AJ. Nechci videt ty chyby. Ale treba se to za tech par mesicu zlepsi. Je to neuveritelnej relax bejt bez deti a mluvit s lidma stejnyho veku jako ja.


Ma to jeden hacek a to, ze me tam Karen musi vozit, jenze musi a z toho se nevykrouti a taky pro me musi prijet. Jen bych treba chtela jit na kafe po skole, ale nevim jak se pak dostanu domu. Treba mi rodka casem koupi auto #:o)


Ve tride z tech 12 jsou 4 Evropani :2 Rusky, Rumun a Ja a zbytek je prevazne z Asie. Paula (au pair) je z Argetiny a Nely z Peru a tech zbylych 6 z Asie. Nevim presne odkud, ale to je fuk, taky poradne nevim, jak se jmenujou. Pamatujte si ta jejich ting tong jmena.

Zobrazeno doposud 368 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.