Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Klimatizace

Autor: SavaH , 15.6.2003
Nebudete tomu verit, ale zacina tu byt teplo a obcas dokonce i sviti slunicko. Ojedinele se rtut teplomeru vysplha az k petatriceti stupnum celsia a vlkost venku se pohybuje podle mistnich meterologu kolem 80%. Pekne dusno, absolutne nedychatelno, ale teplo.
Vyrazila jsem si ven jen v kratasech a tilku, abych co nejvice nasala to teplo. Pak jsem zasla na chvilinku do drogerky pro zubni pastu a muzu rict ze jsem po 10 minutach v obchode zacala uspesne drkotat zubama a po celem tele mi vyskakala husi kuze.
Aby toho nebylo malo, tak nasinec v baraku pustil taky klimosku. venku je ve stinu krasnych tricet a doma jestli 15 stupnu, tak je to moc. Tenhle (13.6.2003) patek se jsem v noci tak mrzla, ze jsem si v posteli musela zapnout vyhrivani matrace a deky, abych nahodou nezmrzla. A v domeni, ze je venku takova kosa jako v dome jsem se nabalila do dlouhych kalhot a mikiny. Pak jsem vylezla ven a tam vedro. V noci se mi div nedelaji rampuchy u nosu a ono mezitim je venku teploucko. Resim to nasledujicim zpusobem. Vyhrivam postel, oteviram okno a jeste si poustim primotop.
Je to tu o anginu. Nevim, kdo to vymyslel, ale opravdu neni normalni, kdyz jsou venku triceti stupnovy paraky, nebylo v budovach ani dvacet stupnu. Jsem rada, ze se tohle jeste tak moc nerozmohlo v me rodne zemicce.

Zobrazeno doposud 543 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.