Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Nemoc

Autor: SavaH , 27.6.2003
V utery me prepadla jakasi nevolnost. Otekly krk, polikat jsem nemohla a vebec me bole cely clovek. A je to tady! Ocekavana angina. Od rana jsem se nemohla dockat dvouhodinoveho brejku, ze zalezu do pelisku a budu spinkat. V poledne jsem se zahrabosila do postylka a kdyz jsem z ni po dvou hodinach vylezla, tak mi nebylo a nic lip. Ztezi jsem nasoukala neco malo do zaludku a pak jsem rekla Kar, ze mi je opravdu zle. Poslala me zpatky si lehnout. Spala jsem neco malo pres hodimu a bylo opravdu lip, kdyz jsem se vzbudila, ale ze by mi bylo nejak supr, to se rict neda. Vecer jsem sla jeste do skoly a hned jak prisla, tak jsem lehla a spala.

Ve stredu rano se mi motala hlava a pripadala jsem si, jako po flamu. Totalne mino. Vince mel horecku a rano zvracel. Odvedli jsme kluky na bus stop a sli domu. Tak si lehli na gauc, lezeli jak mrtvoli a nastridacku knuceli. K obedu jsem si dala pizzu, jediny, co bylo v lednicce. No a to jsem asi nemela delat. Bylo mi jeste hur. Pak se udela hur i Vincovi. Zvysila se mu horecka a zacal se sileme klepat. Moje diagnoza byla zimnice. Zavolala jsem Paulovi, jestli mu muzu dat thilenol, ten zavolal nasi sousedce a ta k nam prisla a docela se divila. Vince pak usnul. Jenze pizze se v mym zaludku nejak prestalo libit a sla ven. Jen jak prisla Kar a ja konecne byla off, tak jsem si zalezla do postele a spala.


8 hodin. Jejda, a ja mam od osmi rano pracovat. Na budiku svilo akorat presne osm. Jeste ze mi jde o deset minut napred. Vlitla jsem do koupelny, oblikla se a s pocitem jako kdyby me zrovna prejel parni valec sla do kuchyne. V obejvaku na gauci se valel Paul pred TV. Nejak se na me divne dival a nechapal, co tam delam. Zeptala jsem se ho, jestli je streda vecer nebo ctvrtek rano. Co myslite. Byla streda. Natocila jsem si vodu do flasky a sla zpatky do pelisku.


Ve ctvrtek mi bylo lip a v patek uz celkem dobre. Jen v patek pro zmenu zvracel Nic a taky mel horecku, tak jsem s nim a Vincem byla doma. Neni to sranda tu byt nemocna. Doufam, ze jsem si to pro tohle leto odbyla a nejlepe pro cely letosni rok.


Zobrazeno doposud 659 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.