|
|
Guláš bez míchání |
|
Autor: prosinec 08 , 16.7.2008 | |
| GULÁŠ BEZ MÍCHÁNÍ - OPRAVDU, SKVĚLÝ !!!!!!!! POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1 kg vepř. masa - nejlepší je z plecka, 3 větší cibule, 5 stroužků česneku, 2 čaj. lžičky guláš koření (může být i kari), 3 čaj. lžičky sladké ml. papriky, 3 polévkové lžíce solamylu, sůl, pepř, 2 masoxy , feferonka, 0,75-1 l vody - DĚKUJI Marcelce (sarrafince) - OPRAVENO solamyl !!!!!
POSTUP PŘÍPRAVY
tento receptík není můj, ale objevila jsem ho na babinetu, takže si ho dovoluji tady zveřejnit, protože je opravdu skvělý a ohlasy měl obrovské, nejdříve jsem měla strach "nekoukat" pod alobal, ale vydržela jsem a povedlo se. doporučuji vyzkoušet, nenáročné na čas !!!! a je úplně jiný než klasický guláš.
maso a cibuli nakrájet, smíchat ostatní suroviny, pořádně promíchat (masoxy rozpustím v malém hrníčku a pak doliju do 1 l vodu), dát vše do pekáče, je lepší do simaxové misky, přikrýt alobalem a péct na 250 st. asi 1,5 hodiny. NEDOLÍVAT VODU, NEMÍCHAT, NESUNDÁVAT ALOBAL. Výborné s chlebem, těstovinama, rýží, knedlíkem.
|
nakrájené maso smíchané s jemně nakrájenou cibulí, česnekem, kořením |
|
přidaný rozpuštěný hovězí bujon /masox - dle chuti/ a solamyl, opět promíchat /cca v 0,75 l vody/ |
|
nachystáno do trouby |
|
hotovo, cca po 1,5 hodině - toto je z krůtího masa, šťáva akorát, jen jsem přidala trošku majoránku a vegety |
|
|
Zobrazeno doposud 509 x.
|
|